Märkesförsäkring bara för MG

MG Bilförsäkring

Tilläggsförsäkringar för MG

Om du behöver ett mer omfattande försäkringsskydd finns det flera olika tilläggsförsäkringar att välja på till din MG.

Våra tilläggsförsäkringar ger ett extra skydd till dig och din MG. Välj den tilläggsförsäkring som täcker dina behov så att du har en komplett bilförsäkring.

  • Stor Bilextra - innehåller flera tilläggsförsäkringar, bland annat: hyrbilsförsäkring, 0 kr i vagnskadesjälvrisk vid djurkollision och sänkt vagnskadesjälvrisk vid skadegörelse. Läs mer om Stor Bilextra.
  • Drulleförsäkring är en allriskförsäkring - ersätter skador i kupén och förlorad bilnyckel. Läs mer om Drulleförsäkring.
  • Djurkollision - ger dig 0 kr i vagnskadesjälvrisk om du kolliderar med ett djur. Läs mer om Djurkollision.
  • Förar- och passagerarolycksfall - Om någon som färdats i bilen skadas eller avlider lämnas extra ersättning utöver bilens trafikförsäkring. Läs mer om Förar- och passagerarolycksfall.
  • Privat sjukvård - ger både förare och passagerare i den försäkrade bilen snabb tillgång till privat specialistvård. Läs mer om Privat sjukvård.

Har du redan en MG Bilförsäkring och vill lägga till en tilläggsförsäkring? Fråga om försäkring eller ring 0770-110 100 så hjälper vi dig.

Du kan också välja att lägga till tilläggsförsäkringar när du köper en ny bilförsäkring.

Bilförsäkring för MG

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.