Märkesförsäkring bara för MG

MG Bilförsäkring

Om MG Bilförsäkring

MG Bilförsäkring är ett samarbete med MG (Hedin MG Sweden) och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en bilförsäkring anpassad för dig som kör mg. Vi försäkrar bara mg, vilket betyder att vi är experter på din bil.

Försäkringen bara för MG

MG kännetecknas av design med karaktär och teknik med kvalitet. Vi vill förstärka den moderna, spännande och utmanade känslan i din MG med tryggheten i en MG Bilförsäkring, en försäkring som skräddarsytts för MGs alla modeller.

Vi garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din MG. Alla personer du möter är experter på MG och skadejouren är alltid öppen, redo att hjälpa till om någon händer. MG Bilförsäkring finns för både privatperson och företag.

MG Bilförsäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även MG Bilförsäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.