Märkesförsäkring bara för MG

MG Bilförsäkring

Betala med e-faktura

Vill du slippa krångliga OCR-nummer och fakturaavgifter är e-faktura eller autogiro ett klokt val. Det kostar inget extra och du slipper hålla koll på när den ska senast ska vara betald det är helt automagiskt!

Kvinna sitter vid datorn

Väljer du e-faktura?

När du väljer att betala din försäkring med e-faktura får du fakturan direkt till din internetbank, du slipper pappersfakturan i brevlådan. Med e-faktura kan du välja att betala en eller två gånger per år.

Så här gör du när du vill byta till e-faktura

  • Logga in på Mina sidor och ändra betalsätt till e-faktura.
  • Cirka sex veckor innan försäkringen ska vara betald får du ett meddelande från banken att det är dags att godkänna fakturan via banken, sen är det klart!

Du kan också aktivera och godkänna e-fakturabetalning genom att logga in på din internetbank och godkänna MG Bilförsäkring - If som betalningsmottagare. Din bank skickar sedan signal till oss att du har godkänt e-faktura.

Väljer du autogiro?

När du väljer att betala din försäkring med autogiro delas årskostnaden på de månader som är kvar till nästa förfallodag och pengarna dras automatiskt från ditt konto varje månad. För att ändra till autogiro behöver vi ett signerat medgivande av dig.

Så här gör du när du vill byta till autogiro

  • Ring till vår kundtjänst 0770-110 100 så hjälper vi dig.
  • Du kan se kommande dragning för försäkringen på Mina sidor.

Om du har förfallodag inom 40 dagar kan du logga in på Mina sidor och själv ändra betalsätt, då signerar du medgivandet direkt.